Mynta Färsk knippe Klass1
Beskrivning
Färsk frilandsodlad (utomhus) mynta i knippe från soliga Spanien
Obs! Vikten kan variera lite från knippe till knippe
Försvaringstips:
Skär av 1cm på stjälken så de får nya snittytor
Ställ i ett glas med 2cm iskallt vatten i kylen
Håller i upp till en vecka på detta sätt
Quick Comparison
Settings | Mynta Färsk knippe Klass1 remove | Citron Klass 1 remove | Tomatsås med Parmesan remove | Broccoli 250g Klass1 remove | Passionsfrukt Klass 1 remove | Spetspaprika Röd Klass 1 remove |
---|---|---|---|---|---|---|
Bild | ![]() | ![]() | ||||
SKU | 3002 | 74304 | 8005110000775 | 74060 | 74397 | 7311041045121 |
Betyg | ||||||
Pris | 25.00kr | 5.00kr | 2 för 40kr | 2 för 40kr | 3 för 15,00kr | 15.00kr |
Lager |
I lager
|
I lager
|
I lager
|
I lager
|
I lager
|
I lager
|
Tillgång | I lager | I lager | I lager | I lager | I lager | I lager |
Lägg till varukorg | ||||||
Description | ||||||
Content | Färsk frilandsodlad (utomhus) mynta i knippe från soliga Spanien
Obs! Vikten kan variera lite från knippe till knippe Försvaringstips: Skär av 1cm på stjälken så de får nya snittytor Ställ i ett glas med 2cm iskallt vatten i kylen Håller i upp till en vecka på detta sätt | Citron används som smaksättare i mat och dryck och har en mycket syrlig och sur smak. | Broccoli Klass 1. Broccoli har en mycket mild kålsmak. Broccoli påminner i uppbyggnad om blomkål. I Sverige har broccoli funnits sedan 1950-talet, men det är först de senaste åren den blivit populär. Broccoli används som kokt tillbehör, i soppor, gratinerad, stuvad och rå i sallader. | Passionsfrukt är en liten, rund eller oval frukt med gul eller mörkt brunlila buckligt skal. Passionsfruktens innanmäte består av många små ätbara kärnor, som omges av saftigt fruktkött. Smaken är fyllig och frisk, och påminner om hallon och apelsin. | Spetspaprikan är extra kristpig och söt. Den är mer avlång än vanlig paprika och passar utmärkt att äta som den är, eller att använda i matlagning. | |
Weight | ||||||
Dimensioner | N/A | N/A | N/A | N/A | N/A | N/A |
Additional information |