Romansallad Klass1
Beskrivning
Romansallad är en sallatssort med kraftig smak och stora krispiga blad. Den klassiska Caesar-salladen görs på romansallat.
Quick Comparison
Settings | Romansallad Klass1 remove | Zucchini Klass 1 remove | Kiwi Grön Klass1 remove | Apelsin Klass 1 remove | Ingefära EKO remove | Citron Eko Klass 1 remove |
---|---|---|---|---|---|---|
Bild | ![]() | ![]() | ![]() | |||
SKU | 7394048580123 | 74067 | 8670 | 2090100300009 | 8713037000593 | 93182 |
Betyg | ||||||
Pris | 15.00kr | 2 för 40kr | 5 för 35kr | 25.00kr | 20.00kr | 2 för 16kr |
Lager |
I lager
|
I lager
|
I lager
|
I lager
|
I lager
|
I lager
|
Tillgång | I lager | I lager | I lager | I lager | I lager | I lager |
Lägg till varukorg | ||||||
Description | ||||||
Content | Romansallad är en sallatssort med kraftig smak och stora krispiga blad. Den klassiska Caesar-salladen görs på romansallat. | Zucchini kan ätas rå, men används vanligen i soppor, grytor, stuvningar m.m. | Grön Kiwi Jumbo Klass 1. Kiwifrukten har en frisk och syrlig smak. Den är mycket C-vitaminrik. Bilden nedan visar storleksskillnaden mellan Kiwi Jumbo och vanlig Kiwi. | Det finns många olika sorters apelsiner som mognar och säljs under olika delar av året. Apelsinen är en mycket viktig C-vitaminkälla och vitaminerna bevaras bäst om frukten äts naturell. | Ingefära har fyllig arom med stark och ihållande smak. Den färska varianten har friskare smak än den torkade. Färsk ingefära är gott till det mesta inom matlagning, exempelvis kött- och fiskrätter, grönsaker och tillsammans med vitlök. Den är även god som smaksättning i bakverk och drycker. Skala och riv på rivjärn eller pressa ingefäran genom en vitlökspress. Tips: Använd en vanlig tesked för att skrapa bort skalet, då skär du inte bort så mycket i onödan. | Ekologiskt odlad citron, används som smaksättare i mat och dryck och har en mycket syrlig och sur smak. |
Weight | ||||||
Dimensioner | N/A | N/A | N/A | N/A | N/A | N/A |
Additional information |