Priser & Ansvar

Hur vi visar priser

Veckans Pris bygger på transparens och överskådlighet. Vår ambition är att lista Sveriges ledande matkedjor och alla deras erbjudanden. 

Priserna och dess relaterade information uppdateras vanligen två gånger i veckan genom automatiska och manuella processer. Vi försöker alltid återge rätt information, men trots det kan det förekomma fel. Observera att det även kan förekomma prisskillnader lokalt i ett antal butiker och att resultaten inte alltid är fullständiga. 

Vi rekommenderar därför att alltid kontrollera direkt med butikens eget pris och produktbeskrivning. 

Ansvarsfriskrivning

Du förstår och godkänner att:

 1. du använder webbplatsen på egen risk;
 2. produkterna och tjänsterna tillhandahålls i befintligt skick och i den mån de finns tillgängliga;
 3. med undantag för vad vi uttryckligen tar ansvar för, nekar vi alla garantier & löften om kvalitet av något slag, vare sig om de är tydligt uttryckta eller underförstådda, inklusive, men inte begränsat av, garantier om värde, lämplighet för ett visst syfte, fackmannamässighet och patenträtt;
 4. allt material som du laddar ner eller på annat sätt tar emot genom att använda webbplatsen görs på egen risk;
 5. du är ensam ansvarig för eventuella skador på ditt datorsystem eller för dataförlust som beror på att du laddat ner material från webbplatsen eller öppnat mejl som vi har skickat;
 6. vi inte tar på oss något ansvar för att information är korrekt, för resultat som du får eller tillförlitligheten i någon information, något innehåll, någon tjänst eller vara som tillhandahålls eller annonseras via webbplatsen eller att innehållet på webbplatsen är tillämpligt, eller lämpligt för användning, på andra platser utanför Sverige; och
 7. inget råd och ingen information, vare sig muntlig eller skriftlig, som du har fått av oss eller på eller genom webbplatsen ska betraktas som en garanti som inte har nämnts i dessa allmänna villkor.

Ansvarsbegränsning

I den utsträckning som tillåts enligt lag är vi inte ansvariga för några direkta, indirekta, relaterade eller särskilda skador eller följdskador som uppstår på grund av eller i samband med att du använder eller inte kan använda webbplatsen eller produkter eller tjänster som du har köpt eller tagit del av eller meddelanden som du har tagit emot eller transaktioner som ingåtts via tjänsten, inklusive, men inte begränsat till, skador på grund av förlust av vinst, användning, data eller andra immateriella tillgångar, även om en sådan part har underrättats om risken för sådana skador. Om du är missnöjd med våra tjänster eller erbjudanden som tillhandahålls genom webbplatsen, är din enda lösning att sluta använda webbplatsen.

Tredjepart och externa webbplatser

Veckans Pris har externa länkar till externa butikers webbplatser och Veckans Pris kan inte hållas ansvarig för innehållet på dessa externa webbplatser.

Veckans Pris visar, nämner och länkar till produkter, inklusive varumärken, på webbplatsen, men endast i informationssyfte. Veckans Pris har heller inget samröre med dessa varumärken.

För att ge dig en anpassad upplevelse så använder dessa hemsida kakor.
Cookie-policy.
Välj plats
Skriv in stad för att se aktuella erbjudanden i ditt område. Lämna blankt för alla områden.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Bild
 • SKU
 • Betyg
 • Pris
 • Lager
 • Tillgång
 • Lägg till varukorg
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensioner
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Jämför